Het Badhuis huren, kan dat?

Op zoek naar een fijne cursus-, werk- of vergaderlocatie? Dan hoef je de Leidsebuurt niet uit. In het monumentale Badhuis op het Leidseplein in Haarlem, kan je een sfeervolle multifunctionele zaal huren. Onderaan deze pagina kun je zelf in onze agenda zien of het Badhuis beschikbaar is op de dag dat je wil huren.

Let op: wij verhuren NIET meer voor feesten en partijen (trouwerijen, verjaardagen, jubilea, familiedagen, enz.)

Tarieven per dagdeel
Het Badhuis wordt verhuurd in dagdelen van 4 uur:

  • 08.00 - 12.00 uur
  • 13.00 - 17.00 uur
  • 18.00 - 22.00 uur

Tarief per dagdeel: €265,- + verplichte schoonmaak €50,- excl. btw.
Huuraanvragen kunnen via het formulier op de website of via: verhuur@badhuisleidsebuurt.nl.

Grote zaal
De grote zaal is de centrale ruimte van het Badhuis, een prachtige ruimte met een hoog plafond, een zichtbare balkenconstructie, veel ramen, een gietvloer en capaciteit voor ongeveer 80 personen. De ruimte is per dagdeel te huur, tot uiterlijk 22:00 uur (we houden graag rekening met onze buren). Wanneer je de grote zaal huurt kan je ook gebruik maken van de professionele keuken.

Professionele keuken
We beschikken over een ruime, splinternieuwe keuken waar alle professionele horeca apparatuur aanwezig is (waarvoor veel dank aan Stichting DOEN). Wil je precies weten wat er allemaal aanwezig is in de keuken? Dat lees je hier.

Bedrijfsruimte
Op de zolder van het Badhuis bevinden zich drie bedrijfsruimtes van verschillende afmetingen. Deze worden op dit moment allemaal op maandbasis verhuurd. Heb je interesse en wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar verhuur@badhuisleidsebuurt.nl.

Parkeren
Betaald parkeren in de Leidsebuurt geldt van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 23.00 uur en op zondag tussen 13.00 en 23.00 uur. Tarief: € 3,80 per uur (maximaal 3 uur). De dichtstbijzijnde garage is Parkeergarage Raaks, gelegen aan de Zijlvest 45. Meer informatie over parkeren in de omgeving op de website van de gemeente Haarlem.

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord tussen de veelgestelde vragen.

Beschikbaarheidsagenda: